Een weekje naar de Ardennen

Een goedkope vakantie naar de Ardennen

Een vakantie hoeft niet altijd erg duur te zijn. Een vakantie in de Ardennen kan bijvoorbeeld al erg leuk zijn, terwijl je hier lang niet altijd veel voor hoeft te betalen. De Ardennen liggen niet ver van Nederland waardoor reiskosten beperkt blijven. Dit maakt het ook geschikt om een kortere periode te blijven. Alhoewel je een vakantie natuurlijk zo duur kan maken als je zelf wilt ben je in de Ardennen meestal een stuk goedkoper uit als andere geliefde vakantiebestemmingen.

Vooral voor natuurliefhebbers zijn de Ardennen erg leuk. De bergen zijn erg geschikt voor natuurwandelingen, maar ook om te mountainbiken of kajakken. Bij de juiste weersomstandigheden is het zelfs mogelijk om er te skiën. Wij zijn echte natuurliefhebbers en kunnen ons hier dagen vermaken. Toch is er ook voor mensen die graag meer zien van de cultuur genoeg te bezoeken. Zo zijn er verschillende musea, waaronder een militair museum genaamd Bastogne Barracks. De Ardennen is daarnaast ook een plek vol met oude kastelen. Het is zelfs mogelijk om een van deze kastelen te huren en hier samen met je gezelschap te verblijven tijdens je vakantie.

Kamperen in de Ardennen

In de Ardennen zijn erg veel verschillende campings. Zo heb je er rustige campings waar je heerlijk kunt uitrusten als je al iets ouder bent of gewoon graag van je rust geniet, maar ook heb je er campings met veel verschillende activiteiten. Er zijn genoeg campings die ook geschikt zijn voor gezinnen met kinderen. Voor iedereen is er dus wel een camping te vinden die helemaal aansluit bij de plannen voor zijn of haar vakantie.

Onze eigen ervaringen

Wij zijn meerdere malen in de Ardennen geweest en hebben hier erg van genoten. De Ardennen zijn niet onze favoriete vakantiebestemming, maar we zullen hier zeker vaker komen en hier ook van genieten. Wanneer je niet al teveel geld wilt uitgeven tijdens je vakantie of erg van de natuur houdt is dit een leuke plek om te overwegen.

About Tamaris Travel

Check Also

Met de camper een wereldreis maken

Traveling by RV Traveling by RV is becoming increasingly popular. While traveling you need to …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *